Peces a mida per a maquinària industrial

Algunes de les nostres peces de precisió

A Comecanic, ens dediquem a la fabricació de peces a mida amb acabats de precisió des de l'any 2011.

Els nostres clients són fidels i ens trien per la qualitat i el tracte pròxim i professional de la nostra empresa.

Des d'aquí podeu veure alguns dels nostres projectes perquè sabem que és molt millor veure-ho.

Necessites una empresa especialitzada en el mecanitzat de peces amb acabats de precisió? Compte amb nosaltres!

Vull un pressupost

 

Què és el mecanitzat?

El mecanitzat es refereix al conjunt de processos industrials que l'empresa de mecanitzats de peces industrials dona a una matèria primera que pot ser de diferents materials. En aquests processos de mecanitzat es dona la grandària i la forma a la peça que demana el client.

Per a satisfer els projectes dels nostres clients, Comecanic, compta amb un equip molt qualificat per a poder decidir quin tipus de mecanitzat i quines eines són les adequades.

De la mateixa manera, l'equip de Comecanic podrà informar els seus clients del tipus de material més adequat per a la peça que es fabrica i per a l'ús que tindrà.

Tipus de mecanitzat industrial

Hi ha diferents tipus de mecanitzat industrial. Els nostres professionals faran un estudi després de rebre la teva idea i t'informaran sobre el mètode més idoni segons les teves necessitats.

Els mecanitzats més utilitzats per Comecanic són::

Mecanitzat per arrencada de ferritja

La mecanització per arrencada de ferritja és un procés de mecanització per mitjà del qual peces metàl·liques són dotades d'una forma concreta a través dels processos de tornejat, fresat, trepat i rectificat.

Mecanitzat manual

Es realitza a mà amb l'ajuda d'eines com la serra, el burí, ciselll o la llima i requereix una gran habilitat. A l'operari que du a terme aquesta activitat de mecanitzat se'n diu ajustador. .

Mecanitzat amb màquina amb eina

Consisteix en la utilització d'alguna mena de màquina avançada tecnològicament com a trepants, torns, fresadores, planejadores, CNC envers el seu ús anar conformant la peça que s'està fabricant.

 

Vols un pressupost sense cap compromís?

jumbotron

Contacta ara mateix amb nosaltres, som una empresa de mecanitzat de peces a mida per a maquinària industrial, gaudeix d'un servei personalitzat i d'un producte de gran qualitat i precisió.

Demanar un pressupost

youtube

Comecanic, especialistes en fabricar peces a mida per a maquinària industrial

Anunci a Youtube

Veure