Mecanitzat de peces a Barcelona

COMECANIC, especialistes mecanitzat de peces a Polinyà

Fabriquem peces a mida segons la idea del client

Les peces de la maquinària industrial són imprescindibles pel seu correcte funcionament i perquè compleixin amb la funció a la qual estan destinades. Des de COMECANIC ens encarreguem que cadascun d'aquests components s'adeqüi a cada màquina

El procés de mecanitzat de peces a Barcelona que duem a terme a la nostra empresa consisteix a transformar integralment cada component.

Transformem el material brut en peces llestes per al seu ús final

A COMECANIC treballem sobre la base de la idea que ens porta el client. Sobre el plànol estudiem el tipus de peça que necessita una màquina en concret, i una vegada, realitzat aquest treball previ, comprem el material en brut i ho transformem, mecanitzem fins a donar amb el resultat final

Utilitzem materials de la millor qualitat com són el ferro o l'acer, que garanteixen la durabilitat i resistència de cada peça. A més a més, el nostre procés de mecanitzat de peces a Barcelona es realitza amb torn de control numèric.

 

processos de mecanitzat de peces a barcelona

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

DIRECCIÓ

  C/ Pintor Fortuny, número 3, nave 2,
Polinyà, 08213, (Barcelona)

  931184486

NOTÍCIES

HORARI

De Dilluns a dijous, ininterrompudament
des de les 7:00 fins a les 18:00.

Divendres de 7:00 a 15:00 hores.